Șoferii constănțeni le-au dat bătăi de cap rutieriștilor

357
Șoferii constănțeni le-au dat bătăi de cap rutieriștilor - soferii-1528470526.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii din cadrul Secției 5 Constanța au depistat, recent, un constănțean, în vârstă de 39 de ani, care a condus un autoturism pe strada Pelicanului, din municipiu, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și fiind sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul a refuzat prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. În cauză a fost întocmit dosar penal.


De asemenea, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Constanța au depistat un tânăr, în vârstă de 22 de ani, din Constanța, care a condus un autoturism pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice, acesta fiind implicat într-un accident rutier soldat cu pagube materiale.


Nu în ultimul rând, polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Costinești au depistat un bărbat, în vârstă de 36 de ani, din Constanța, care a condus un ATV neînmatriculat pe raza localității, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și fiind sub influența băuturilor alcoolice. Ulterior, acesta a încredințat ATV-ul, fără încuviințarea polițiștilor, unui bărbat, de 34 de ani, pentru a-l depozita într-o curte.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5184 secunde