Șoferi penali pe străzile din Constanța

153
Șoferi penali pe străzile din Constanța - soferipenalipestraziledinct-1406225098.jpg

Articole de la același autor

Patru șoferi au fost prinși săvârșind infracțiuni, în doar câteva ore. Ridvan Mustan, de 47 de ani, a fost depistat în timp ce conducea un Opel pe strada Poporului din Medgidia. Tras pe dreapta de rutieriști, aceștia au descoperit faptul că numerele provizorii ale mașinii expiraseră încă de pe 28 iunie. Astfel, bărbatul s-a ales cu dosar penal, cercetările urmând a fi continuate de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia.

În jurul orei 20.30, în Eforie Nord, polițiștii au depistat un bărbat care s-a urcat la volan deși era băut. Bogdan Popa, de 39 de ani, avea o alcoolemie de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Trei ore mai târziu, Beadin Asan, de 38 de ani, conducea un Ford neînmatriculat pe DN 22C, în localitatea Castelu. Acesta a fost testat cu aparatul Drager, rezultatul fiind pozitiv: bărbatul avea o alcoolemie de 0.90 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, rutieriștii au descoperit faptul că bărbatul nu avea nici măcar permis de conducere.

În jurul orei 00.30, un alt pseudo-șofer ajungea în atenția oamenilor legii. Mihăiță Daniel Muedin, de 22 de ani, conducea un Opel pe strada Unirii din Cernavodă, însă fără a avea permis de conducere. Mai mult, acesta a tamponat și două autoturisme parcate în zonă.

Conducătorii auto s-au ales cu dosare penale. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 21 Iulie 2014
Stire din Eveniment : Fugarii Constanței
Pagina a fost generata in 1.4912 secunde