Șoferi cercetați de polițiștii de frontieră ai Gărzii de Coastă

345
1
Doi șoferi s-au ales cu dosare penale după ce au fost prinși de polițiștii de frontieră ai Gărzii de Coastă în timp ce conduceau autoturisme "cu probleme".

Verificând un autoturism marca Alfa Romeo, condus de un bărbat de 63 de ani, domiciliat în localitatea Mihai Bravu, județul Tulcea, polițiștii au descoperit că mașina avea autorizația de circulație provizorie expirată din data de 1.06.2012.

Șoferul va fi cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de conducere pe drmurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

În aceeași zi, dar în jurul orei 17.40, în zona de competență a SPF Ostrov a fost identificat un bărbat de 30 ani, domiciliat în localitatea Esechioi,din județul Constanța, care conducea pe un drum public un tractor marca U650 neînmatriculat.

Șoferului i-a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru comiterea infracțiunii de punere în circulație și conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

Comentează știrea

Cititor
6 iunie 2012
O simpla intrebare.

Ce competente au granicerii de se substituie mereu politiei rutiere? Observ ca toate militiile au o mare slabiciune in a face pe rutieristii si cei de la Garda de Coasta in mod special!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 06 Iunie 2012
Stire din Eveniment : Șoferi prinși pe picior greșit
Pagina a fost generata in 1.0679 secunde