ȘOFERI BEȚI SAU FĂRĂ PERMISE AUTO, depistați pe străzi!

762
ȘOFERI BEȚI SAU FĂRĂ PERMISE AUTO, depistați pe străzi! - xrutiera-1642257613.jpg
Polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia au identificat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, 14 spre 15 ianuarie, un bărbat, de 28 de ani, care a condus un autoturism pe strada Ștefan cel Mare din municipiul Mangalia, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,13 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În seara zilei de vineri, 14 ianuarie, în jurul orei 19.45, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 65 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. Acesta a refuzat atât testarea cu aparatul etilotest, cât și prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În aceeași zi, în jurul orei 19.40, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 24 de ani, care a condus un autoturism pe strada Unirii din localitatea Mihail Kogălniceanu, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În toate cauzele au fost întocmite dosare de cercetare penală.

Pagina a fost generata in 0.2191 secunde