Șofer tras la răspundere de polițiștii de frontieră. Cum a fost depistat acesta de oamenii legii

149
Șofer tras la răspundere de polițiștii de frontieră. Cum a fost depistat acesta de oamenii legii - 1-1539002723.jpg

Articole recomandate

Polițiști de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița efectuează cercetări cu privire un bărbat care conducea un ansamblu de vehicule neînmatriculate. 


La sfârșitul săptămânii trecute, în Punctul de Trecere a Frontierei Albița/ I.T.P.F. Iași s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control pentru trecerea frontierei, cetățeanul din R. Moldova V.S., în vârstă de 52 de ani, conducând un ansamblu de vehicule format din camion și semiremorcă, ambele având atașate numere verzi de înmatriculare eliberate în scop comercial de autoritățile din Belgia. 


"Existând suspiciuni cu privire la starea de înmatriculare a camionului și semiremorcii, colegii noștri au procedat la efectuarea de verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că ambele vehicule sunt radiate din circulație de autoritățile belgiene și că numerele de înmatriculare atașate sunt destinate pentru a fi folosite doar pe teritoriul Belgiei.", informează politia de frontieră. 


În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat și tractarea unei remorci neînmatriculate. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.481 secunde