"Șofer" internat direct la psihiatrie, după un control în trafic! Mașina și actele sale arătau într-un mare fel!

736

Articole recomandate

Un brașovean în vârstă de 44 de ani a fost internat la Psihiatrie, marți după-amiază, după rezultatele unui control rutier efectuat de polițiști, în municipiul Brașov.


Bărbatul a fost observat de agenții rutieri conducând un autoturism care avea montate plăcuțe din carton. În urma controlului, polițiștii au aflat că autoturismul era radiat din circulație, iar conducătorul auto nu posedă permis de conducere.


"La solicitarea polițiștilor de a se identifica, acesta nu a putut prezenta nici un act oficial", a informat reprezentanta Poliției Județene Brașov, Gabriela Dinu, potrivit mytex.ro.

În schimb, potrivit unor surse, bărbatul le-ar fi prezentat polițiștilor un act de identitate fals la fel de șocant ca plăcuțele din carton puse la autovehicul.




În cauză, mașina a fost indisponibilizată și parcată în curtea IJP Brașov, iar bărbatul a fost condus la Psihiatrie, unde a și rămas internat. Chiar și așa, s-a întocmit dosar penal pentru conducere fără permis și conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Potrivit sursei citate, bărbatul ar face parte din categoria celor care contestă actele de identitate emise de stat. De altfel, în documentul fals prezentat polițiștilor scria "născut viu".

Acesta nu este primul caz. Luna trecută, un bărbat care conducea o mașină fără permis și își făcuse singur numere de înmatriculare pe care scria "suveran" le-a dat bătăi de cap polițiștilor din Gorj.

Astfel de persoane fac parte dintr-un grup ce contestă actele oficiale și vor buletin fără Cod Numeric Personal, asta deoarece statul le-ar spiona fiecare mișcare cu ajutorul CNP-ului, scrie digi24.ro



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2823 secunde