Șofer în stare gravă! Un porc de peste 100 kg i-a sărit în mașină

Marţi, 12 Noiembrie 2019
1056
Un accident grav, cum rar se întâmplă pe șoselele din România, a avut loc, luni, în comuna dâmbovițeană Conțești. Un tânăr de 24 de ani a ajuns la spital după ce un porc mistreț, de peste 100 de kg, i-a sărit în mașină, în mers.


Accidentul s-a petrecut luni noapte, în comuna dâmbovițeană Conțești, chiar la baza unui pod. Porcul mistreț a sărit practic în mașină, prin parbrizul șoferului.


În urma impactului, animalul a murit, iar șoferul, un tânăr de 24 de ani, a fost transportat la Spitalul Floreasca din Capitală, în stare gravă. Cel mai probabil, bărbatul a fost rănit de animalul care s-a zbătut în chinuri.


La fața locului și-au făcut apariția și reprezentanții DSV Dâmbovița. Medicii spun că mistrețul se deplasa, cel mai probabil, într-un grup format din mai multe exemplare.


"A fost un accident. Un porc mistreț a intrat pe carosabil și a fost un impact. Porcul a intrat în mașină efectiv", a precizat un reprezentant de la AVPS Unirea.


Polițiștii au făcut cercetarea la fața locului urmând a preciza cum s-a întâmplat exact accidentul, scrie realitateadedambovita.net


Pagina a fost generata in 0.4091 secunde