Șofer drogat cu cannabis, surprins la volan, în Mangalia

429
Șofer drogat cu cannabis, surprins la volan, în Mangalia - xinfractiunirutiere-1628160262.jpg
În noaptea de miercuri spre joi, 4 spre 5 august, în jurul orei 00.00, polițiști din cadrul Biroului Rutier Mangalia au identificat, pe Șoseaua Constanței din municipiul Mangalia, un bărbat, de 36 de ani, care a condus autoturismul în timp ce se afla sub influența substanțelor psihoactive.

În urma testării cu aparatul drugtest, a reieșit o valoare pozitivă pentru THC-5. Bărbatul a fost condus la o unitate medicală, pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii substanțelor din sânge.

De asemenea, în după-amiaza zilei de miercuri, 4 august, în jurul orei 16.50, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Costinești au identificat un bărbat, de 51 de ani, din județul Hunedoara, care a condus un autoturism, pe strada Aleea Școlii din localitatea Costinești, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pentru perioada în curs. Totodată, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,14 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În toate cazurile au fost întocmite dosare de cercetare penală.

Pagina a fost generata in 0.3708 secunde