ȘOCANT! Și-a găsit sfârșitul în apele Oltului

182
ȘOCANT! Și-a găsit sfârșitul în apele Oltului - img-1576754560.jpg

Articole recomandate

Un tânăr de 17 ani, din municipiul Slatina, a fost găsit înecat joi dimineața în râul Olt, în apropierea podului rutier. Adolescentul era elev la Liceul Tehnologic "Petre S. Aurelian" din localitate și miercuri noaptea ar fi stat pe malul cursului de apă, și-a făcut un foc să se încălzească, însă geaca i-ar fi fost cuprinsă de flăcări și s-a aruncat în apă pentru a le stinge.

A reușit acest lucru, însă se pare nu a mai reușit și să iasă, cel mai probabil suferind un șoc hipotermic, scrie Eveniment de Olt, citat de Observator.

Polițiștii au deschis dosar penal după ce ar fi fost alertați să intervină în jurul orei 04:00 a dimineții de joi, pompierii fiind cei care l-au scos la mal.

"În această dimineață, în urma unui apel prin 112, echipa operativă din cadrul Poliției municipiului Slatina s-a deplasat pe malul râului Olt, unde a fost identificat cadavrul unui tânăr de 17 ani, din municipiul Slatina. Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului de Urgență Slatina, în vederea efectuării necropsiei. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul.", a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Tânărul a fost scos din râul Olt de pompieri, fiind găsit la aproximativ zece metri de mal, decesul fiind constatat de medicul de la Ambulanța Olt.

"Pompierii Detașamentului Slatina, cu o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare, un echipaj SMURD, o autospecială de primă intervenție și o ambarcațiune cu motor, au acționat în această dimineață, în zona Podului Olt, la o persoană înecată, aflată în imersiune pe râul Olt, la aproximativ zece metri de mal. Cu ajutorul bărcii pneumatice și a accesoriilor din dotare persoana a fost adusă la mal. Medicul Serviciului Județean de Ambulanță a constatat decesul tânărului, în vârstă de 17 ani, din municipiul Slatina", a spus Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

Potrivit unor informații, tânărul ar fi plecat de acasă miercuri seara și nu s-a mai întors, familia aflând tragica veste joi dimineața. La liceul unde învăța acesta nu avea probleme, doar din când în când nu venea la cursuri și avea absențe. Însă, uneori, avea un comportament mai neadecvat și urma consiliere psihologică la cabinetul școlar.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3977 secunde