€ 4.7581
£ 5.5051
$ 4.2739

Mai multe ştiri online:

ȘOCANT! O tânără de 29 de ani a murit la câteva minute după o operație estetică, într-o clinică celebră din Capitală

Ştire online publicată Sâmbătă, 15 Septembrie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
O tânără mamă a murit în condiții suspecte la o clinică privată din București. După o operație de lipoaspirație, nu s-a mai trezit din anestezie și a intrat în stop cardio-respirator.

Medicii nu-și explică ce s-a întâmplat, dar familia suspectează că ar avea legătură cu anestezia. Parchetul a deschis dosar de ucidere din culpă.


Rodica Vasile avea 29 de ani. Lucra la un restaurant în Londra și se întorsese acasă pentru o operație, la o clinică privată din București. După intervenție, a apărut o problemă.


"Au zis că operația a reușit, dar nu își revine din anestezie", a declarat mama tinerei.


Tânăra i-a spus mamei că își tratează niște dureri abdominale, dar de fapt se programase pentru o operație estetică de lipoaspirație.


O intervenție obișnuită de modelare a abdomenului. Își dorea să arate bine, înainte de o petrecere în familie.


Rodica a murit imediat după o operație de liposucție


Medicii i-au făcut înainte analize de sânge, o electrocardiogramă și o radiografie pulmonară. Nimic nu le-a dat de bănuit că ar fi vreo problemă.


După operație, pacienta a intrat în stop cardiorespirator. Două ore a fost resuscitată fără rezultat.


"După ce a murit, a venit doctorul și asistentele și mi-au dat lire sterline în valoare de 45 de milioane (n.r. 4.500 de lei)", a povestit mama Rodicăi pentru Observator.


Atât ar fi costat intervenția. Mama și iubitul italian al tinerei au o bănuială. Femeii i-a fost făcută înaintea operației o anestezie intravenoasă.


Medicii legiști au încheiat autopsia încă de ieri, dar nu au putut stabili cauza morții. Situația este una complicată și se așteaptă rezultatele testelor de laborator. 


Pe certificatul de deces al tinerei scrie cauză neindentificată. 


Medicii și asistenții care au fost în clinică la momentul operației au fost audiați o noapte întreagă.


Parchetul a  deschis un dosar pentru ucidere din culpă.


Procurorii vor stabili dacă tânăra a murit în urma unei erori medicale sau dacă suferea de alte afecțiuni despre care nu știa.


Rodica avea un fiu de 14 ani care a rămas orfan.


Sursa: observator.tv
Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
vineri, 19 aprilie Foto : A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța 3772 vizite, 0 comentarii A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța
Cultură-Educație
vineri, 19 aprilie Foto : "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni? 1254 vizite, 0 comentarii "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni?
Economie
vineri, 19 aprilie Foto : Shipping-ul internațional declară  război corupției din porturile lumii 1114 vizite, 0 comentarii Shipping-ul internațional declară război corupției din porturile lumii
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.9826 secunde