ȘOCANT! Copil de aproape 2 ani, GĂSIT ÎN PUTREFACȚIE, ÎNFĂȘURAT ÎN CELOFAN, la Cernavodă!

1789
ȘOCANT! Copil de aproape 2 ani, GĂSIT ÎN PUTREFACȚIE, ÎNFĂȘURAT ÎN CELOFAN, la Cernavodă! - crimadoibatranicorbu7-1624959064.jpg

Articole de la același autor

Caz șocant la Cernavodă, unde o fetiță de nici doi ani a fost găsită moartă. Oamenii legii au fost sesizați, printr-un apel la numărul unic de urgență 112, în cursul zilei de marți, 29 iunie, de faptul că o femeie din localitatea Cernavodă nu mai răspunde la telefon. Persoana care a semnalat polițiștii a precizat că se teme că femeia a pățit ceva, iar îngrijorarea ei era cu atât mai mare cu cât aceasta avea și un copil de un an și zece luni, care ar fi putut să fie în pericol.

Deplasați la adresa indicată, polițiștii au găsit imagini îngrozitoare: fetița a fost găsită în stare de putrefacție, înfășurată în scutece și celofan, într-o albie. Mama, care suferă de afecțiuni psihice, a fost reținută.

Deocamdată, nu se cunosc cauzele morții micuței, urmând să fie efectuată necropsia. Se suspectează că ar putea fi vorba despre o crimă. 



Update. Apelul la Poliție ar fi fost dat de bunica maternă a fetiței. Din primele informații, pe trupul fetiței au fost depistate urme de violență. Potrivit surselor noastre, mama și fetița locuiau, anul trecut, cu bunica, iar autoritățile care aveau în monitorizare cazul au constatat că micuța era bine îngrijită. Rămâne ca organele de anchetă să stabilească împrejurările în care a survenit decesul. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4393 secunde