ȘOCANT: Constănțeanca Lara Șaban, amanta unui miliardar turc, omorâtă de propriul frate

2769
1

Articole de la același autor

Întorsătură incredibilă de situație în cazul dispariției constănțencei Lara Șaban, de 27 de ani, concubina unui miliardar turc, candidat la Primăria Istanbulului, care s-a "evaporat" în mod misterios, la data de 3 mai, din Constanța. De atunci, anchetatorii au tot încercat să dezlege enigma și să o găsească pe femeie, dar în zadar. Cu cât treceau zilele, îndoielile anchetatorilor că aceasta s-ar mai afla în viață deveneau din ce în ce mai mari. În tot acest timp, ei și-au format convingerea că au de a face cu o crimă, au adunat probe în acest sens, iar ieri au trecut la reținerea suspecților. 


Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța au dispus, așadar, ieri, reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a doi indivizi, unul dintre ei chiar fratele tinerei, suspectați că au omorât-o cu sânge rece pe femeia de 27 de ani. Gilbert Șaban, de 34 de ani, și complicele acestuia, George David, de 35 de ani, sunt suspectați că au ucis-o cu sânge rece și au tâlhărit-o pe femeie. În fața procurorilor, cei doi au negat comiterea faptei, dar, chiar și așa, ei au fost introduși în arestul IPJ Constanța, urmând ca, astăzi, ei să fie prezentați magistraților de la Tribunalul Constanța cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracțiunilor de omor deosebit de grav și tâlhărie. Procurorii care anchetează acest caz ne-au declarat că există probe solide prin care pot dovedi că cei doi au omorât-o pe Lara Șaban, chiar dacă trupul femeii nu a fost găsit încă.

Tânăra venise în România, îm-preună cu fiica sa de doar trei ani, la data de 27 aprilie, cu o sumă foarte mare de bani - 160.000 de euro, pentru a cum-păra un apartament pentru mama ei. După ce a cheltuit sume importante de bani prin clu-buri, în ziua de 3 mai, Lara Șaban și-a lăsat copilul la o prie-tenă, ea urmând să se întâlnească cu fratele ei pentru a vedea un aparta-ment din zona "Zodiac", din Constanța. Ea nu ar fi ajuns la întâlnire, dar nici nu a mai văzut-o nimeni din acel moment. Ceea ce este ciudat pentru polițiști, suma mare de bani cu care a venit femeia din Turcia a rămas intactă în seif.

De aceea, în primă fază, oamenii legii s-au gândit că s-ar putea să aibă de-a face cu o răpire cu iz politic. Dar nici pe departe nu era vorba de așa ceva. Se pare însă că tânăra fusese răpită chiar de fratele ei, cel mai probabil tot cu scopul de a obține sume mari de bani de la afaceristul turc și a sfârșit omorâtă în chinuri groaznice.

Rămâne de văzut dacă magistrații constănțeni vor dispune arestarea preventivă a celor doi suspecți, mai ales că, până în prezent, procurorii nu au găsit încă trupul victimei. 


Comentează știrea

MIRUNA
29 mai 2012
politia romana(constanteana) si realizarilii ei:)...au gasit-o dupa aproape o luna...

Cred ca au apelat la anchetatori din Bucaristan ca la cat de incompetenti sunt cei contanteni...astia locali nu sunt capabili sa rezolve un conflict mic dapai o crima!pai oare de ce cand apelezi la sectia 5 ei spun aproape mereu ca ''nu au''masini si oameni sa trimita si ca ei patruleaza si au lucruri mai importante de facut decat sa intervina la o problema ''minora''in cartiere?;))pt ca ei au treaba ,intr-adevar ,erau in patrulare cu hotii:))nu mai spun de faptul ca la sesizari si reclamatii raspunde ...ciuciu la sectia 5!desigur si sectia 3 e ultracunoscuta pt conlucrarea cu elementele interlope de etnie rroma(sau nerroma si de orice etnie)...asa ca ce ne mira ca au gasit autorul si cadavrul dupa o luna desi nu era ingropat!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4427 secunde