Soacra unui jandarm s-a sinucis la Medgidia

1240
2
O femeie de 67 de ani și-a pus, ieri, capăt zilelor aruncându-se în Ca-nalul Dunăre - Marea Neagră, în zona Medgidia. Ea nu a lăsat vreun bilet de adio prin care să-și justifice gestul.

Agripina Kîvașnischi, de 67 de ani, din localitate, se pare că avea la activ mai multe tentative de suicid. Ieri, ea a plecat de acasă în jurul orei 12.15, iar la ora 13, corpul ei a fost văzut plutind, de către mai mulți pescari, în apa Canalului Dunăre Marea Neagră. Aceștia au sunat urgent la 112, iar în scurt timp, pompierii au scos cadavrul din apă.

Polițiștii spun că femeia nu a lăsat vreun bilet prin care să-și justifice gestul și că nu sunt suspiciuni în ceea ce privește moartea acesteia. Cel care a venit la fața locului pentru a o recunoaște a fost ginerele femeii, un jandarm care-și desfășoară activitatea la Medgidia.

Comentează știrea

gogu
14 decembrie 2011
de cind au ajuns jandarmii asa mari personalitati

Scrieti soacra unui jandarm parca ar fi cine stie ce personalitate,auzi jandarm la ora actuala sint cei mai detestati oameni datorita obedientei fara scrupule fata de actuala putere pe ei se bazeaza jigodiile astea sa inchida gura populatiei

nedumeritul
14 decembrie 2011
in afara de titlu...

pana la urma ,soacra respectiva avea 57 sau 67 ani?

Articole pe aceeași temă

Marţi, 06 Decembrie 2011
Stire din Eveniment : Sfârșit tragic pe podul din Năvodari
Pagina a fost generata in 0.4228 secunde