Skoda propune șoferilor cel mai nou SUV din vârful segmentului său, Karoq

Marţi, 30 Mai 2017, 19:35
872
Skoda Karoq este cel mai nou SUV compact al producătorului auto ceh cu o tradiție îndelungată. Mașina propune un design emoțional și dinamic, cu numeroase elemente cristaline ce caracterizează limbajul de design al noului SUV Skoda. 


Fiind o adevărată Skoda, Karoq oferă un spațiu excepțional, noi sisteme de asistență, faruri full-LED și, pentru prima dată, un panou de instrumente digital. Sunt disponibile cinci variante de motor, cu puteri între 85 kW (115 CP) și 140 kW (190 CP), dintre care patru sunt noi. Specifice tuturor modelelor Skoda, ideile inteligente sunt oferite și pentru noul SUV. 


Acestea includ sistemul VarioFlex pentru locurile din spate și pedala virtuală pentru deschiderea hayonului fără utilizarea mâinilor. Obiectele foarte lungi pot fi transportate confortabil în interiorul noului SUV compact, datorită funcției de rabatare a scaunului pasagerului din față.


Toate modelele mărcii Skoda oferă pachete de ansamblu excepționale. Este valabil și pentru noul Karoq. Portbagajul are capacitatea de 521 litri, cu scaunele din spate în poziție normală. Cu scaunele din spate rabatate, capacitatea de încărcare crește la 1.630 litri. Sistemul VarioFlex include trei scaune spate separate, care pot fi individual reglate și chiar scoase complet, astfel că acest SUV devine un van cu capacitatea maximă de încărcare de 1.810 l. 


Skoda Karoq se poziționează în vârful segmentului său, datorită soluțiilor sale inovatoare de conectivitate. Modulele de infotainment provin din a doua generație a sistemului modular de Infotainment al Grupului (MIB), oferind funcții și interfețe de ultimă oră, plus ecrane tactile capacitive. Sistemele de vârf, Columbus și Amundsen, oferă hotspot WiFi. Pentru sistemul Columbus este disponibil un modul LTE opțional. Conexiunea la internet se bazează pe standardul radio mobil cel mai rapid în prezent, cu care pasagerii pot naviga pe internet și pot accesa e-mail-ul prin intermediul telefoanelor și tabletelor lor. 


Pagina a fost generata in 0.2466 secunde