Skoda a marcat 120 de ani de succes și tradiție, la sediul Avia Motors

282
În perioada 14-20 aprilie, constănțenii sunt așteptați la sediul Avia Motors din municipiu, pentru a vizita expoziția organizată cu prilejul împlinirii a 120 de ani de succes sub marca Skoda. 


În cadrul evenimentului de deschidere a expoziției, o persoană a avut șansa, în urma unei extrageri, de a câștiga o excursie la munte cu unul dintre modelele Skoda, alături de un însoțitor, carburantul și toate cheltuielile fiind asigurate de Avia Motors. 


La eveniment, a participat ambasadorul Republicii Cehe în România, Vladimir Valky, directorul filialei de la Constanța, Adrian Gorcea și directorul de vânzări, Codrin Weber. "Această expoziție se intitulează «120 de ani de succes» al mărcii, dar, întrucât a fost pregătită anul trecut și este o expoziție care se mută dintr-un loc în altul, anul acesta avem deja 121 de ani. Statistic, anul trecut, fabrica de automobile din Boleslav a construit și a vândut cel mai mare număr de automobile din istoria sa", a declarat ambasadorul Republicii Cehe în România, Vladimir Valky. 


Cei 120 de ani de succes și tradiție au plecat de la fondarea unei fabrici de biciclete, Laurin&Klement, fondată în anul 1985, în Mlada Boleslav, Cehia. Prima mașină a fost lansată în anul 1905, iar producția unuia dintre cei mai vechi producători de automobile s-a extins în întreaga lume, operând din anul 1925 sub numele de Skoda. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6916 secunde