Situația traficului rutier

173
Situația traficului rutier - trafic-1360855643.jpg
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că până la această oră nu au fost semnalate tronsoane de drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația întreruptă din cauza unor accidente rutiere și nici probleme deosebite de fluență a traficului rutier pe nicio arteră importantă din țară. 

Precizăm că, potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți, în următoarele aproximativ 60 de minute circulația rutieră va fi oprită pe DN6 Craiova - Turnu Severin, în localitatea mehedințeană Prunișor(kilometrul 309). Măsura este impusă de necesitatea repunerii pe roți a unui autotren răsturnat, în afara părții carosabile, în această dimineață.

Deoarece pe numeroase artere rutiere din țară se circulă în condițiile unui carosabil umed, este necesar ca depășirile și alte manevre de schimbare a direcției de mers, să fie efectuate numai după o temeinică asigurare. În situația în care vizibilitatea în oglinzile autovehiculului este redusă din cauza stropilor de ploaie, folosirea luminilor de către ceilalți conducători auto reduce riscul producerii unor accidente pe fondul neasigurării la schimbarea direcției de mers. De aceea, recomandăm ca luminile de întâlnire să fie folosite pe timpul zilei, pe toate categoriile de șosele.

Informăm, de asemenea, că nu sunt semnalate probleme în traficul feroviar și nu există aeroporturi sau porturi maritime ori fluviale închise din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 31 Ianuarie 2013
Stire din Eveniment : Se circulă greu pe DN 1 A
Joi, 31 Ianuarie 2013
Stire din Eveniment : Situația traficului rutier
Miercuri, 30 Ianuarie 2013
Stire din Eveniment : Situația traficului rutier
Marţi, 29 Ianuarie 2013
Stire din Eveniment : Situația traficului rutier
Pagina a fost generata in 0.2856 secunde