Sistemele de securitate private, controlate de polițiști

219
Sistemele de securitate private, controlate de polițiști - sisteme-1515342603.jpg
În perioada 27 decembrie 2017 - 2 ianuarie 2018, sub coordonarea Direcției de Ordine Publică a Inspectoratului General al Poliției Române, polițiștii structurilor teritoriale de ordine publică au organizat, la nivel național, 271 de acțiuni, pentru verificarea sistemelor de securitate ale unor obiective.

Astfel, au fost controlate 1.502 de obiective care operează cu valori, respectiv unități și instituții de interes public, unități bancare, instituții de creditare din categoria organizațiilor cooperatiste și IFN, societăți care au ca obiect de activitate schimbul valutar, case de amanet și unități profilate pe activități cu bijuterii, unități poștale, stații de comercializare a carburanților, spații comerciale, săli de jocuri de noroc, prestatori de servicii de pază și în sisteme tehnice, dar și alte categorii de unități.

În urma controalelor efectuate, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 144 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 115.000 de lei. De asemenea, polițiștii au constatat două infracțiuni, pentru comiterea cărora sunt cercetate două persoane.

Polițiștii vor continua și în perioada următoare acțiunile pentru prevenirea și combaterea infracțiunilor contra patrimoniului agenților economici și verificarea legalității funcționării prestatorilor de servicii de securitate. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7303 secunde