Sirieni prinși la Constanța: "RADEM ROMÂNIA de pe fața pământului ca să ne răzbunăm"

4260
2
Sirieni prinși la Constanța:
Ofițerii Gărzii de Coastă au depistat în zona Negru Vodă doi cetățeni sirieni care au încercat să treacă granița ilegal, pe jos. Verificările anchetatorilor au scos la iveală că aceștia erau atent îndrumați de frații lor care locuiesc în România și sunt stabiliți în București. În momentul în care oamenii legii i-au escortat pe migranți la audieri aceștia au început să facă crize de epilepsie, cu intenția de a scăpa. 

Ei au fost transportați la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța unde s-a dovedit că au jucat doar un teatru ieftin.

Anchetatorii au stabilit că unul dintre frați i-a adus din Bulgaria cu un autoturism marca Volkswagen Passat până la intrarea în țară, unde erau așteptați de cel de-al doilea frate cu un autoturism marca BMW. Aceștia sunt oameni de afaceri în București și nu li s-a părut nimic ieșit din comun că își aducă frații ilegal în țară, considerând că pe calea legală va dura prea mult. În fața anchetatorilor, aceștia au declarat că vor arunca România în aer pentru a se răzbuna.

Migranții au ajuns în custodia bulgarilor, iar frații lor în arestul Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța.

Comentează știrea

mihaela
27 august 2015
Castiguri rapide si sigure

Nou! Castiguri imediate, din prima luna! 100-285 de euro lunar! Avem pentru toate localitatile tarii o oferta exceptionala de colaborare in timpul liber sau full-time, la alegere, cu castiguri urgente, 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), chiar din prima luna. Cerem maxima seriozitate si dorinta de a castiga! Pentru mai multe detalii, contactati imediat unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

Cristina
27 august 2015
Nu rata!

Ce poate fi mai comod decat sa faci bani de acasa, in fata calculatorului? Si...cum ar fi daca cineva te-ar ajuta, te-ar invata cum sa faci asta? Totul este foarte serios! E un proiect nou, de mare amploare si am dori sa ni te alaturi. Te asteptam! Pentru mai multe detalii trimiteti mail cu textul INFO la adresa [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5953 secunde