Sirian prins la Negru Vodă. Voia să ajungă, ilegal, în vestul Europei

254
Sirian prins  la Negru Vodă. Voia să ajungă, ilegal, în vestul Europei - sirian-1542038040.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Negru Vodă, județul Constanța, au depistat, ieri, pe raza localității Negru Vodă, un bărbat care s-a legitimat cu o carte de identitate cu însemnele Belgiei.

Deoarece oamenii legii și-au dat seama că documentul părea a fi fals, iar persoana în cauză nu își justifica prezența în zonă, aceasta a fost dusă la sediul Sectorului Poliției de Frontieră pentru cercetări.

În urma verificărilor, polițiștii de frontieră au stabilit că cel în cauză este un cetățean sirian, în vârstă de 30 de ani. Acesta a declarat că a încercat să treacă ilegal frontiera cu scopul de a ajunge într-un stat din vestul Europei.

În cauză, polițiștii de frontieră, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia, efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat.

Totodată, au fost întreprinse demersurile necesare pentru punerea în aplicare a acordului de readmisie româno-bulgar, cetățeanul sirian fiind predat autorităților bulgare, pentru continuarea cercetărilor și luarea măsurilor legale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.6393 secunde