Sindicatul Agenților de Poliție are o nouă formă

642
Sindicatul Agenților de Poliție are o nouă formă - sap-1448562547.jpg

Articole de la același autor

Sindicatul Agenților de Poliție din Constanța are personalitate juridică cu acte în regulă. Magistrații Judecătoriei Constanța au admis cererea formulată de polițiști și au dat decizia care este definitivă. SAP Constanța este format din agenți de poliție din județul Constanța, iar conducerea este asigurată de Daniel Constantin Avasilcăi. Scopul sindicatului este să apere drepturile și interesele polițiștilor. 


"Am adoptat un statut modern, în care conducerea să fie colectivă, respectiv este asigurată de nouă persoane. Un președinte, un prim-vicepreședinte și șapte vicepreședinți. Ne propunem ca toți agenții să fie membri ai acestei organizații. Numai uniți vom reuși să promovăm propriile interese, atât pe plan local, cât și național. Nu avem nevoie de altcineva care să ne apere. În alte sindicate, lideri sunt pensionari sau persoane care nu au fost polițiști nici măcar o zi", a declarat Daniel Avasilcăi. 


Polițiștii doresc ca probleme lor și neajunsurile care îl afectează într-un final pe cetățean să fie scoase la iveală, pentru ca oamenii să îi înțeleagă și să nu îi mai judece greșit. 


"Pentru a putea avea un serviciu de calitate, polițiștii trebuie să fie motivați și răsplătiți pentru eforturile pe care le fac în lupta cu infracționalitatea", a adăugat Avasilcăi.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 25 Noiembrie 2015
Stire din Eveniment : Adolescentă dată în urmărire
Miercuri, 18 Noiembrie 2015
Stire din Eveniment : Descoperire macabră în zona Gării
Pagina a fost generata in 0.4717 secunde