Sindicatele din Penitenciare solicită revocarea liberării condiționate a lui Gigi Becali

438
1
Sindicatele din Penitenciare solicită revocarea liberării condiționate a lui Gigi Becali - gigibecali06529100-1503385982.jpg

Articole recomandate

Federația Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor anunță, marți dimineață, că a solicitat conducerii Administrației Naționale a Penitenciarelor să ia măsuri în urma amenințărilor pe care Gigi Becali, aflat în perioada de supraveghere după eliberarea condiționată, a recunoscut public că le-a adresat directorului Penitenciarului Jilava. Sindicaliștii susțin că se impune revocarea liberării condiționate în cazul finanțatorului FCSB.


"Ex-deținutul Gheorghe Becali a intervenit în direct într-o emisiune de televiziune din data de 19 august, unde a afirmat cât se poate de explicit că i-a transmis o serie de mesaje de amenințare directorului Penitenciarului Jilava pe motiv că acesta nu a aprobat o nouă învoire pentru vărul său, încă deținut, Victor Becali", spun reprezentanții Federației Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor.

Ei susțin că se impune sesizarea instanței de executare a pedepsei privative de libertate în legătura cu revocarea eliberării condiționate pentru Gigi Becali, dar și a organelor de urmărire penală pentru infracțiunea de ultraj în formă calificată, "fostul detinut Gheorghe Becali fiind cunoscut pentru comandarea unor actiuni de tip mafiot (sechestrare de persoane)".

Gigi Becali a fost eliberat condiționat în aprilie 2015, în baza unei decizii definitive a Tribunalului Constanța, după ce a executat o treime din pedeapsa de trei ani și șase luni de închisoare. El a fost condamnat, în mai 2013, la trei ani de închisoare în dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării și a primit ulterior un spor de șase luni, după alte două condamnări, în dosarul "Valiza" și în cel al sechestrării celor care i-au furat mașina.







Comentează știrea

okila
22 august 2017
BEK-ALI

parca i-ati dat drumul de la parnaie pentru buna purtare si ,,cainta" si detinutul asta a 2-a zi arunca cu noroi in magistratura ,asa va trebuie la fel si cu boureanu care ii injura pe politisti a 2-a zi dupa eliberare

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5677 secunde