Simona Camelia Marcu, noul președinte al CSM

276
Simona Camelia Marcu, noul președinte al CSM - simona-1515166517.jpg
Magistrații CSM și-au ales, vineri, noua conducere, în prezența președintelui Klaus Iohannis. Șeful statului și-a anunțat joi participarea la ședința care are loc în condițiile modificărilor aduse în Parlament la legile justiției, ce privesc inclusiv modificarea statutului Consiliului Superior al Magistraturii. La ședință a participat și ministrul Justiției, Tudorel Toader. 


Simona Camelia Marcu a fost aleasă vineri președinte al CSM, ea primind votul favorabil al 11 dintre membrii Consiliului. Opt au votat împotrivă. Vicepreședinte al CSM a fost ales Codruț Olaru, potrivit digi24.ro. Au fost singurele candidaturi depuse pentru cele două funcții.


Simona Camelia Marcu, în vârstă de 51 de ani, este membru al CSM din partea Înaltei Curți de Casație și Justiție. Potrivit CV-ului său, Simona Marcu a absolvit Facultatea de Drept a Universității București în 1988 și a fost jurisconsult, judecător la Judecătoria Sector 1 și la Tribunalul București, președinte de secție, vicepreședinte al Tribunalului București, judecător la Curtea de Apel București și judecător la Înalta Curte de Casație și Justiție - Secția de Contencios Administrativ și Fiscal.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8446 secunde