€ 4.7205
£ 5.2885
$ 4.1484

Sile Cămătaru și alte două persoane, arestați preventiv în dosarul de proxenetism

Ştire online publicată Duminică, 09 Noiembrie 2014. Autor: Cuget Liber Online.
Vasile Balint, zis Sile Cămătaru, și alte două persoane au fost arestați preventiv, sâmbătă, de Judecătoria Sectorului 1, pentru proxenetism, în cazul altor 19 persoane reținute în același dosar, instanța dispunând măsura arestului la domiciliu sau controlul judiciar, potrivit Mediafax.


Procurorii Parchetului Judecătoriei Sectorului 1 au reținut 22 de persoane în urma perchezițiilor care au avut loc vineri în București și nouă județe, la locuințele unor persoane suspectate de proxenetism și la cazinouri din Capitală, unde ar fi racolat clienți, majoritatea cetățeni străini, de la care ar fi cerut între 100 și 700 de euro pentru a întreține acte sexuale cu prostituate.

Astfel, au fost reținuți Vasile Balint, zis Sile Cămătaru, Adrian Panduru, zis Limbă, Teodor Ion, zis Teo, Adrian Cătălin Panduru, Victor Ionescu, Florentina Dragomir, Miruna Raluca Aleca, Elena Răileanu, Mihaela Manu, Sebahattin Olgun, Julya Mazirov, Haim Mordechai Rosenstein, Liron Halevi și Lucia Estera Schwartz.

De asemenea, procurorii i-au reținut pe Alexandru Boboruță - administratorul unui salon de masaj, Amiran Dzanashvili, Mazal Tov Israel și Mohamad Mounir Zahi - toți din conducerea unor cazinouri, unele care funcționează în incinta unor hoteluri de lux din Capitală.

În același dosar au fost reținute patru angajate de la departamentele de Relații Publice ale unor cazinouri de lux - Denisa Elena Alexandru, Carmen Corina Stanciu și Simona Muraru și Adina Iris Belciu.

Sâmbătă, procurorii au cerut Judecătoriei Sectorului 1 să emită mandate de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile pentru cele 22 de persoane, însă judecătorul de drepturi și libertăți a admis propunerea și a emis mandate de arestare preventivă doar pentru Vasile Balint, Adrian Panduru și Julya Mazirov, scrie realitatea.net.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8695 secunde