Sile Cămătaru a fost eliberat din închisoare

247
Sile Cămătaru a fost eliberat din închisoare - 4-1353862251.jpg

Articole recomandate

Sile Cămătaru a fost eliberat condiționat, vineri, după ce a ispășit nouă ani din cei 13 la care a fost condamnat. Interlopul Vasile Balint, cunoscut drept Sile Cămătaru, unul din șefii clanului cu același nume, a părăsit penitenciarul Rahova după ce judecătoria Giurgiu a decis eliberarea condiționată a acestuia, informează adevărul.ro.

Săptămâna trecută, pe 19 noiembrie, Instanța a hotărât că Sile Cămătaru poate părăsi penitenciarul deoarece a ispășit 9 ani din cei 13 la care fusese condamnat.

Pe data de 23 noiembrie, Sile Cămătaru a părăsit penitenciarul.
Pe 11 mai, anul acesta, Tribunalul București l-a condamnat la 13 ani de închisoare cu executare pe interlop pentru cămătărie, proxenetism, trafic de perosane și fapte de violență. În același dosar a fost judecat alături de fratele lui, Ioan Balint, zis Nuțu Cămătaru și alte persoane cunoscute ca fiind afiliate clanului Cămătarilor.

La jumătatea lunii octombrie, Tribunalul București a admis cererea lui Vasile Balint, zis Sile Cămătaru, de contopire a pedepselor primite de acesta în procesele penale, stabilind că acesta are de executat 13 ani de închisoare, nouă dintre aceștia fiind deja petrecuți după gratii.

Avocatul acestuia a susținut în fața instanței că Sile Cămătaru a petrecut în închisoare perioada mai 2004 - decembrie 2011, respectiv șapte ani și jumătate, precum și aproximativ un an și opt luni, în perioada 2001-2002.

Apărătorul lui Cămătaru a arătat că aceste perioade trebuie adunate și apoi scăzute din pedeapsa totală de 13 ani de închisoare ce rezultă din condamnările definitive date în cazul clientului său. Cererea a fost admisă de instanță, care i-a contopit pedepsele.

Sile Cămătaru a fost reținut în Germania, la jumătatea lunii mai a acestui an, în timp ce se afla într-o mașină, asta după ce în 11 mai a fost condamnat la 13 ani de închisoare cu executare, de către instanîa supremă, într-un dosar în care a fost judecat alături de fratele lui, Iona Balint, de rude și de apropiați, pentru fapte cu violență, proxenetism, cămătărie și trafic de persoane, transmite sursa citată.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2472 secunde