€ 4.7223
£ 5.2846
$ 4.1455

Mai multe ştiri online:

"Siguranța ta, prioritatea noastră", campania lansată de polițiști, la malul mării

Ştire online publicată Joi, 20 Iulie 2017. Autor: Sorin HULUBEI
Polițiștii Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța au lansat, ieri, campania „Siguranța ta, prioritatea noastră!”, ediția a II-a, alături de Universitatea „Ovidius” - Facultatea de Drept și Științe Administrative, Consiliul Județean Constanța, Primăria municipiului Constanța, Poliția Locală, Crucea Roșie, Liceul „Dimitrie Leonida” Constanța, printr-o conferință de presă organizată în Sala Senatului din campusul universitar.

Campania are în vedere asigurarea încrederii în forțele de ordine publică, acționându-se în special în vederea pregătirii și prevenirii antiinfracționale a populației. Polițiștii constănțeni au derulat, alături de voluntarii Crucii Roșii și Poliția Locală, activități destinate turiștilor care își petrec vacanța pe litoralul românesc.

Astfel, polițiștii au desfășurat în stațiunea Mamaia activități pentru prevenirea faptelor contra patrimoniului - a furturilor de pe plajă, din camerele de hotel, din auto și prevenirea disparițiilor de minori. Acțiunile sunt înscrise în planul comun al autorităților pentru asigurarea climatului de ordine și siguranță publică, Litoral 2017. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8642 secunde