Siguranța în mediul virtual pentru elevi, în atenția polițiștilor

151
Siguranța în mediul virtual pentru elevi, în atenția polițiștilor - siguranta-1511537911.jpg

Articole de la același autor

La sfârșitul săptămânii trecute, polițiștii constănțeni au vizitat Școala gimnazială nr. 28 "Dan Barbilian" din Constanța, unde s-au abordat teme privind siguranța online a copiilor. Polițiștii au discutat cu elevii, oferindu-le sfaturi și răspunsuri la întrebările referitoare la riscul victimizării în mediul online, în rețelele de socializare sau jocuri online, discuțiile fiind interactive și de interes pentru beneficiari.


De asemenea, oamenii legii au informat elevii despre drepturile și libertățile de care trebuie să se bucure fiecare copil respectiv protecție, educație, îngrijire a sănătății, adăpost și o alimentație potrivită, dar și despre protejarea bunurilor din patrimoniul unității de învățământ.


În sprijinul reco-mandărilor făcute, polițiștii le-au înmânat copiilor materiale informativ-preventive și au prezentat filme educative. Activitățile desfășurate fac parte din Programul național de prevenire a delincvenței juvenile și a victimizării minorilor – prioritate națională și locală. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4993 secunde