Șicanare în trafic, varianta Vaslui! S-a lăsat cu bătaie

183
Șicanare în trafic, varianta Vaslui! S-a lăsat cu bătaie - ddd-1578489919.jpg

Articole recomandate

Incidentul din Capitală unde vatmanul unui tramvai s-a șicant în trafic cu șoferul unui BMW are și o variantă vasluiană. Șoferul unui autobuz al societății de transport public din Vaslui și șoferul unui autoturism s-au bătut cu pumnii și s-au fugărit într-un sens giratoriu din oraș, scrie Vremea Nouă, conform HotNews.

Incidentul a avut loc zilele trecute în intersectia de lângă ICIL, la ieșirea din municipiul Vaslui spre Bârlad. Autorii - un șofer al unui autobuz al societății Transurb și soferul unui autoturism - s-au șicanat în trafic, iar când au ajuns într-un sens giratoriu au coborât din mașini și s-au luat la bătaie, lovindu-se cu pumnii. La un moment dat, în ajutorul șoferului de autobuz a sărit un coleg de-al său care se afla mai în spate.

Incidentul a fost surprins de camerele video ale primăriei și a ajuns în atentia polițiștilor vasluieni, care au deschis dosar penal pentru loviri sau alte violențe.

"A plecat din stație (șoferul autobuzului - n.r.) fără să semnalizeze și fără să se asigure, motiv pentru care era să intru în el. Pentru a evita impactul, am intrat pe contrasens. Norocul meu a fost că din sens opus nu venea nicio mașină. Este adevărat, legea spune că șoferul de autobuz are prioritate când iese din alveolă, dar el trebuie să se asigure, să nu pună circulația în pericol", este versiunea șoferului autoturismului.

Pasagerii din autobuz spun însă că din autogară și până la sensul giratoriu șoferul autoturismului a mers în zig-zag si a frânat de mai multe ori în fața autobuzului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 29 Decembrie 2019
Stire din Eveniment : Iarna afectează traficul rutier!
Pagina a fost generata in 0.6655 secunde