Polițiștii avertizează

Și voi puteți deveni victime ale tâlharilor!

361
1
Și voi puteți deveni victime ale tâlharilor! - talharidebatraniarestati434x326-1352319633.jpg
În general, infractorii acționează asupra persoanelor care se deplasează la ore târzii, pe trasee neiluminate, izolate, asupra persoanelor care vorbesc la telefonul mobil pe stradă și sunt concentrate asupra convorbirii și persoanelor aflate în stare de ebrietate, ori asupra persoanelor vulnerabile sau în vârstă, acestea fiind uneori urmărite pe traseul lor.


Pentru a nu deveni victime ale tâlhăriilor, polițiștii vă sfătuiesc să evitați deplasările și plimbările pe alei neiluminate, izolate și necirculate, pasaje subterane, parcări, locuri unde se află baruri și să nu vă expuneți la vedere bijuteriile sau alte obiecte de valoare. 

Nu uitați că cea mai bună armă de apărare în cazul unui atac este strigătul! Strigătul unei persoane care cere ajutor poate descuraja infractorii, dar până va interveni cineva trebuie să vă apărați prin mijloace proprii. Nu vă lăsați atrași în locuri dosnice de către indivizi care oferă spre vânzare diverse produse, de obicei mai ieftine. 



Comentează știrea

dreptaciul
8 noiembrie 2012
ajuta aproapele

Imediat dupa ce sunati la 112, daca sunteti mai multi martori la o talharie, sariti pe talhar si dati cu sete in el, mai ales peste bot, si asta sa fie mereu un model de empatie cu cel jefuit.Oricum, la politie hotii si talharii sunt protejati prin lege,asa ca riposta trebuie sa vina dur de la noi.Ei sunt incurajati de blegovenia romaneasca.

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 17 Octombrie 2012
Stire din Actual : L-au bătut  până a murit!
Pagina a fost generata in 0.2948 secunde