Și-a văzut moartea cu ochii. Femeie, la un pas de înec, în Mamaia

258
Și-a văzut moartea cu ochii. Femeie, la un pas de înec, în Mamaia - salvamari13-1467817358.jpg

Articole de la același autor

Chiar dacă sezonul estival din acest an a început de puțin timp, iar litoralul nu a devenit încă un furnicar, așa cum ne-am obișnuit să-l vedem în lunile iulie și august, iată că marea este la fel de periculoasă, ca și în anii trecuți. 


Cadrele medicale ale Serviciului de Ambulanță Constanța au fost alertate să intervină, ieri dimineață, pe plaja Malibu din stațiunea Mamaia. O femeie a fost la un pas de moarte, după ce a intrat în apă și nu a mai reușit să iasă decât cu intervenția celor care i-au auzit strigătele disperate. La fața locului au ajuns și salvamarii, care au preluat operațiunile de resuscitare, după ce au adus victima pe nisip.


În cele din urmă, medicii sosiți și ei la eveniment au reușit să-i salveze viața femeii, după care au transferat-o la spital, conștientă, pentru a primi îngrijirile medicale necesare.


De la începutul verii și până în prezent, medicii de la ambulanță s-au confruntat cu nouă astfel de cazuri pricinuite de cei care s-au aventurat în apa învolburată.


Fie că au intervenit pe plajele din Mamaia, Eforie sau Vama Veche, medicii au avut de furcă cu cei care nu au respectat indicațiile salvamarilor și au intrat în apă deși era arborat steagul care interzicea scăldatul. 


Din păcate, nu toate eforturile salvatorilor au avut și efectul scontat. Recent, s-au petrecut două tragedii. Un tânar din București și-a dat ultima suflare, după ce a fost adus la mal, dar medicii nu au mai reușit să-l readucă la viață. La numai câteva ore distanță, pe plaja Vadu, un bărbat pierea și el din cauză similară. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3427 secunde