Și-a pierdut virginitatea pentru un sfert de miliard

1562
Adrian Pascu, agresorul fetiței de 12 ani de la Medgidia, a fost trimis, ieri, în judecată pentru act sexual cu un minor după ce a întreținut, în mod repetat, relații intime cu fiica concubinei sale pe care a lăsat-o gravidă.
Pentru a scăpa de sarcină, fetița a fost supusă unui chiuretaj în urmă cu două zile la spitalul din Medgidia.
Pe de altă parte, prin rechizitoriul trimis la instanța de judecată, pentru pierderea virginității și batjocura la care a fost supusă fetița, procurorul de caz a cerut din oficiu 25.000 de lei, daune morale în favoarea minorei.
Cu toate acestea, magistrații nu au schimbat încadrarea juridică din act sexual cu un minor în viol, deși fata a spus că a fost amenințată cu moartea, dacă va spune cuiva că este abuzată sexual de cel căruia îi spunea tată.
În altă ordine de idei, pentru că mandatul de arestare de 10 zile va expira zilele acestea, anchetatorii au solicitat prin actul de inculpare și prelungirea măsurii de arest preventiv a lui Adrian Pascu, de 35 de ani.
Drama minorei Ionela Lidia R. a fost descoperită de tatăl natural al fetiței care o luat-o dintr-o casă dărăpănată din comuna Viișoara, județul Mureș, unde mama ei trăia cu agresorul, Adrian Pascu.
La scurt timp, după ce tatăl natural al micuței a ajuns la locuința sa din Medgidia, fetița a început să se plângă că îi este rău. Așa a ajuns pe mâna medicilor care au descoperit că era gravidă în șase săptămâni. Declarațiile bărbatului, care și-a satisfăcut poftele sexuale cu fetița până a lăsat-o însărcinată, sunt de-a dreptul șocante.
El a susținut în fața procurorilor că ea l-a ispitit. Ba mai mult, individul a spus că s-a culcat cu minora pentru că vroia să se asigure că este virgină.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6554 secunde