Și-a omorât fetița și apoi și-a ucis tatăl cu o sapă

218
Și-a omorât fetița și apoi și-a ucis tatăl cu o sapă - eeeeeeeeee16802900-1351705903.jpg

Articole recomandate

Tatăl vasluianului care și-a ucis fetița de cinci ani cu o sapă a murit, astăzi la un spital din Iași, după trei zile de agonie în urma loviturilor primite de la fiul său, presupusul autor al dublei crime fiind acum cercetat de către procurori pentru omor deosebit de grav, informează realitatea.net.

Bărbatul de 42 de ani, din localitatea vasluiană Satu Nou, care și-a ucis fiica de cinci ani cu o sapă, va fi cercetat, în prezent, pentru omor deosebit de grav, după ce și cea de-a doua victimă a sa, tatăl său, a murit la Spitalul de Neurochirurgie Iași.


Decesul bătrânului de 66 de ani a survenit din cauza loviturilor primite în cap cu sapa de la fiul său, după trei zile de agonie în care bărbatul a stat în comă profundă.


"Inițial, am început urmărirea penală în acest caz pentru un omor calificat, în care exista doar o singură victimă, o fetiță de cinci ani, precum și pentru o tentativă de omor calificat. Însă, în urma decesului și celei de-a doua victime, s-a făcut schimbarea încadrării juridice a faptei. În consecință, Vasile Larion va fi cercetat acum pentru omor deosebit de grav, în contextul în care autorul a ucis două persoane", a declarat, miercuri, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, Ovidiu Berinde.


Anchetatorii vor dispune și efectuarea unei expertize psihiatrice a bărbatului de 42 de ani la Spitalul Penitenciar Jilava, în prezent el aflându-se în arestul Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui.

Citește mai mult....

 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.4739 secunde