Și-a înjunghiat iubita, din gelozie

297
Și-a înjunghiat iubita, din gelozie - injunghiatadeconcubin-1441390032.jpg
Alcoolul și gelozia i-au luat mințile unui bărbat de 39 de ani, din Constanța. Un apel la 112 anunța, joi seară, că pe strada Interioară 2, a avut loc o agresiune și o persoană a fost înjunghiată. Anchetatorii au stabilit că scandalul a avut loc între doi concubini.

Oamenii legii spun că Remus Pascaru, în vârstă de 39 ani, din Murfatlar, și-a înjunghiat iubita, Anișoara A., de 58 de ani. Verificările au stabilit că agresorul consumase alcool și totul a pornit după o ceartă pe fondul geloziei. La fața locului, au ajuns polițiștii constănțeni și cadrele medicale. Femeia a fost transportată imediat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța pentru îngrijiri medicale de specialitate. Aceasta a fost internată cu diagnosticul "plagă înjunghiată abdominală", fiind internată la Clinica de Terapie Intensivă.

Cazul a ajuns în atenția ofițerilor Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța. Anchetatorii urmează să stabilească împrejurările exacte în care a fost comisă infracțiunea. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5194 secunde