Și-a împușcat rivalul în dragoste cu bile de cauciuc

4008
Și-a împușcat rivalul în dragoste cu bile de cauciuc - 9a253ffc9db1a7849b1bb8adccb36709.jpg
Doi tineri s-au luat la ceartă din cauza unei fete, unul dintre ei trăgând cu pistolul mai multe focuri de armă.
În cursul zilei de sâmbătă, în jurul orei 14,40, polițiștii Secției 3 au fost anunțați de agenții unei firme de pază că, la o frizerie situată pe strada Flămânda, pe care o monitorizează, a fost acționat butonul de panică în urma folosirii unei arme de foc de către un bărbat ce se afla în conflict cu o altă persoană.
Potrivit anchetatorilor, Hristu Guriță, de 24 de ani, din Ovidiu s-a întâlnit cu Cristian Pală, de 23 de ani, din Constanța, care era însoțit de prietena lui, o fată care până nu demult fusese iubita lui Guriță. Oamenii legii susțin că cei doi bărbați s-au luat la ceartă, în frizerie, iar, în cele din urmă, Guriță a scos pistolul cu bile de cauciuc din buzunar și a tras de mai multe ori, rănindu-l pe Cristian Pală.
Tânărul a fost rănit în zona brațului stâng, a toracelui și în piciorul stâng, însă nu a fost nevoie ca el să fie internat în spital.
Hristu Guriță are permis pentru armă și este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de uz de armă neletală supusă autorizării, fără drept, ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea ordinii și liniștii publice și vătămare corporală.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.1983 secunde