Și-a dat foc, după ce i-a fost refuzată cererea de obținere a unui pașaport nou

242
Și-a dat foc, după ce i-a fost refuzată cererea de obținere a unui pașaport nou - ambulanta-1490023671.jpg

Articole recomandate

Un bărbat de 45 de ani a fost transportat în stare gravă la spital, luni după-amiază, după ce și-a dat foc pe stradă, în fața Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple, nemulțumit că i-a fost refuzată cererea de obținere a unui pașaport nou.


Incidentul a avut loc în centrul municipiului Arad, pe strada Vicențiu Babeș, unde se află Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple, aflat în subordinea Prefecturii Arad.


Bărbatul în vârstă de 45 de ani, din Galați, a avut un schimb de replici cu angajații instituției, care au refuzat să-i preia cererea de eliberare a unui pașaport.


"Bărbatul s-a prezentat pentru eliberarea unui pașaport însă nu a depus documentele necesare", a declarat purtătorul de cuvânt al Prefecturii Arad, Lucian Cozma, potrivit News.ro.


El a prezentat la ghișeu o carte de identitate de Italia și un certificat de naștere din România, însă avea nevoie cel puțin de o carte de identitate provizorie eliberată de autoritățile române.


La scurt timp, bărbatul a plecat din sediul instituției și a revenit cu o sticlă cu benzină, amenințând că își dă foc în fața clădirii.


"La sosirea echipajului de pompieri, bărbatul stătea în fund pe stradă și se stropise deja cu benzină pe cap și pe haine. Avea în mână o brichetă și amenința că își dă foc. La un moment dat, a aprins bricheta. Colegii mei au intervenit imediat cu o pătură ignifugă și cu un stingător, victima fiind preluată în stare de conștiență de un echipaj medical", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență, George Pleșca.


Medicul șef al Serviciului Județean de Ambulanță Arad a declarat pentru News.ro că bărbatul a suferit arsuri de gradul II pe cap, față și mâini.


"Pacientul este suspect că a suferit arsuri și pe căile respiratorii. A fost predat în stare stabilă medicilor Spitalului Clinic Județean de Urgență și se află în evaluare", a declarat medicul.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4157 secunde