Și-a bătut copilul până l-a băgat în spital

331
Și-a bătut copilul până l-a băgat în spital - siabatutcopilul-1396460435.jpg

Articole de la același autor

Un bărbat este audiat de polițiștii constănțeni pentru că și-a bătut copilul. Micuțul, în vârstă de 12 ani, se afla la joacă, marți seară, în jurul orelor 21.30, în fața blocului, în Murfatlar. La un moment dat, în peisaj și-a făcut apariția tatăl său, care l-a chemat pe băiețel la el. Acesta nu a vrut să meargă și s-a făcut că nu îl aude, moment în care bărbatul, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, a sărit pe cel mic și a început să îl bată. 


La fața locului a ajuns imediat un echipaj de ambulanță, care i-a acordat copilului îngrijiri medicale, dar și polițiștii din Murfatlar, care au fost sesizați prin apelul unic 112. 


"A fost solicitată intervenția unui echipaj al ambulanței pentru acordarea primului ajutor medical, la fața locului prezentân-du-se un echipaj SMURD care i-a acordat îngrijiri medicale, după care, însoțit de mama sa, a fost transportat la Spitalul Județean Constanța pentru investigații, nerămânând internat", au precizat polițiștii constănțeni. 


Părinții copilului sunt despărțiți, cel mic locuind cu mama sa. Tatăl este cunoscut ca scandalagiu, dar și ca un om căruia îi place băutura. Mama încă nu a făcut o plângere împotriva bărbatului. "În funcție de numărul de zile de îngrijiri medicale necesare vindecării se va face încadrarea juridică corespunzătoare a faptei, urmând a fi făcute propuneri corespunzătoare prin unitatea de parchet competentă", au conchis repre-zentanții IPJ Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 29 Martie 2014
Stire din Social : Copil mușcat de față de un maidanez
Vineri, 28 Martie 2014
Stire din Cetățenești : "Vreau să ajut un copil!"
Pagina a fost generata in 0.6527 secunde