Sfârșit de săptămână plin de evenimente. Măsuri de asigurare a ordinii publice

Joi, 10 Mai 2018, 18:55
323
În acest sfârșit de săptămână, efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, în cooperare cu lucrători din cadrul IPJ Constanța, ISU Constanța și Poliției Locale, vor fi angrenați în mai multe misiuni de asigurare a ordinii publice la evenimentele organizate în zona de responsabilitate.

Azi, jandarmii vor fi prezenți în zona stadionului Tineretului din Cernavodă, unde se va disputa meciul de fotbal dintre echipele CS Axiopolis Sport și FC Delta Dobrogea Tulcea, cu începere de la ora 17.00.

Totodată, în perioada 11-13 mai, oamenii legii vor veghea la desfășurarea în condiții de siguranță a competiției de ciclism Turul Dobrogei.

Sâmbătă, 12 mai, jandarmii vor avea în atenție partida de fotbal dintre echipele SSC Farul și FCSB II, ce va avea loc pe stadionul Farul din Constanța, începând cu ora 18.00.

În aceeași zi, se va acționa pentru asigurarea măsurilor de ordine publică în zona stadionului "Mihail Naca", unde, începând cu ora 17.00, se va disputa partida de rugby dintre echipele ACS Tomitanii Constanța și CS Năvodari.

Tot sâmbătă, jandarmii vor avea în vedere asigurarea climatului de normalitate civică la manifestările cultural artistice prilejuite de sărbătorirea Zilei Comunei Lumina și Zilei Comunei Chirnogeni.

Pagina a fost generata in 0.3502 secunde