€ 4.7607
£ 5.4399
$ 4.2653

Mai multe ştiri online:

Sfârșit cumplit pentru un copilaș! A căzut într-un cazan cu hrană pentru animale

Ştire online publicată Joi, 06 Decembrie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Sfârșit cumplit pentru un copilaș din județul Neamț. Băiețelul de doi ani și șase luni a murit, după ce a căzut într-un cazan cu mâncare fierbinte pentru animalele din gospodărie.

Incidentul șocant a avut loc, miercuri, în satul Stejaru din județul Neamț. Băiețelul stătea pe un scaun, în timp ce tatăl său pregătea mâncarea pentru animale. La un moment dat, părintele s-a aplecat să pună lemne pe foc, iar copilașul a alunecat de pe scaun în cazanul cu mâncare, scrie știri-neamț.

La fața locului s-a deplasat un echipaj cu asistent medical care l-a dus pe băiețel la Centrul de Primiri Urgențe al Spitalului Orășenesc Bicaz. De la Bicaz, copilul a fost transportat la Spitalul Județean din Piatra Neamț. Acolo, medicii au hotărât să fie transferat la București. Însă, pe timpul transportului, în județul Buzău, copilul a intrat în stop cardio-respirator. Medicii au început manevrele de resuscitare și l-au transportat de urgență la Spitalul Județean de Urgență Buzău, unde copilul a murit. Medicii spun că băiețelul suferise arsuri pe 70 la sută din suprafața corpului. Polițiștii din cadrul IPJ Neamț au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă în cazul băiețelului care a murit opărit.

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8732 secunde