Serviciul de mesagerie al Facebook este nefuncțional la nivel mondial!

Vineri, 13 Iulie 2018, 15:26
688
Serviciul de mesagerie al Facebook este nefuncțional la nivel mondial, însă Europa pare a fi cea mai grav afectată, scrie Daily Mail. Sistemul Messenger este integrat rețelei sociale Facebook, însă poate fi utilizat separat prin aplicația de mobil.

Potrivit publicației, problemele au apărut în jurul orei 8:00, în Marea Britanie, afectând utilizatorii messenger din SUA, Europa și America Centrală. Problemele sesizate la Facebook Messenger sunt la conectare, unii semnalând că nu pot trimite sau primi mesaje.

Europa pare a fi cea mai grav afectată zonă, deși întreruperea este la nivel mondial. Potrivit Downdetector, și în România unii utilizatori au probleme de conectare.

Serviciul de mesagerie este integrat în Facebook, dar poate fi folosit separat de rețeaua socială datorită aplicațiilor mobile dedicate pentru toate platformele software.

Această întrerupere apare la mai puțin de 24 de ore după ce utilizatorii de Android au rămas în imposibilitatea de a accesa feed-urile de rețele sociale din cauza unor probleme cu aplicația Facebook.

Facebook Messenger este una dintre cele mai populare platforme de mesagerie din lume, a doua după WhatsApp, și are 1.3 miliarde de utilizatori.
Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.3314 secunde