Șerban Huidu este șofer încă cel puțin 15 zile

795
Șerban Huidu este șofer încă cel puțin 15 zile - 112-1318923340.jpg

Articole recomandate

Șerban Huidu poate conduce în continuare, în ciuda accidentului provocat de el duminică, în urma căruia au murit trei oameni. Așa cum prevede legea în astfel de cazuri, cârcotașul deține o dovadă de la poliție care îi permite să se urce la volan încă 15 zile, notează Realitatea.net.
"Legea prevede eliberarea unei dovezi pentru 15 zile. Această perioadă poate fi prelungită din 30 de zile în 30 de zile numai în baza rezoluției motivate a procurorului de caz. Atâta timp cât nu avem o dovadă de la medicul de familie, că are o afecțiune incompatibilă cu cea de conducător auto, poliția nu poate lua decizie în acest sens. E un termen strict stipulat de lege", a spus un reprezentant al IPJ Brașov.
Realizatorul TV, Șerban Huidu, aflat la volanul unei mașini de teren Mercedes, în care mai erau cei doi copii ai lui de 2 și 4 ani, soția sa și bona copiilor, a provocat, duminică, un accident pe DN 1, la intrarea în Timișul de Sus (Brașov). Trei persoane și-au pierdut viața. Vedeta de televiziune este cercetată pentru infracțiunea de omor din culpă și riscă până la opt ani de închisoare.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4699 secunde