Sensul giratoriu i-a încurcat. Doi șoferi, cercetați după ce au provocat accidente, în Mamaia

224
Sensul giratoriu i-a încurcat. Doi șoferi, cercetați după ce au provocat accidente, în Mamaia - polita-1594711115.jpg

Articole de la același autor

Doi șoferi sunt cercetați penal după ce au provocat accidente rutiere într-um sens giratoriu de la intrare în Mamaia și un sens giratoriu dintre Mamaia și Năvodari.


Potrivit polițiștilor, la data de 13 iulie, în jurul orei 22:20, un bărbat de 29 de ani a condus un autoturism pe DC 86 (bulevardul Mamaia Nord) dinspre Constanța către Năvodari și, ajungând la intersecția de tip sens giratoriu cu strada D 10, a pătruns fără să acorde prioritate și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie de 38 de ani, care circula în interiorul sensului giratoriu. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a celui de al doilea conducător auto. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.


De asemenea, astăzi de dimineață, în jurul orei 05.40, un bărbat de 56 de ani a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia, dinspre strada Unirii către stațiunea Mamaia și când a ajuns la intersecția de tip sens giratoriu cu strada Pescarilor, din cauza neatenției în conducere, a intrat în coliziune cu amenajarea rutieră a sensului giratoriu. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a unei femei de 21 de ani, pasageră pe bancheta din spate. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5994 secunde