Seminar "Protecția datelor personale – obligații legale și soluții tehnice"

155

Articole recomandate

Până la intrarea în vigoare, la 25 mai 2018, a Regulamentul UE nr. 679/2016, cunoscut drept Regulamentul General privind Protectia Datelor Personale (GDPR), mai este puțin timp și dacă nu luați măsuri pentru conformare legală, amenzile sunt foarte mari.

Pentru nereguli privind modul în care colectați, prelucrați și securizați informațiile personale despre angajații și clienții dvs, amenzile prevăzute de Regulamentul UE sunt de 20 de milioane de euro sau 4% din cifra de afaceri anuală.

Iar conformarea presupune un efort complex, care începe cu identificarea datelor sensibile, localizarea acestora și continuă cu gestionarea accesului la ele și cu protecția lor.

Centrul Enterprise Europe Network din cadrul Camerei de Comert, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, pentru a veni in întâmpinarea dumneavoastră, organizează în data de 14 martie 2018, seminarul " Protecția datelor personale – obligații legale și soluții tehnice ", începând cu ora 10, în Sala de conferințe C.C.I.N.A, B-dul Alexandru Lăpușneanu 185A, etaj II, intrarea Ag.BRD.

Evenimentul se adresează companiilor, autorităților publice, institițiilor, ONG -urilor care procesează date cu caracter personal și va fi susținut de av.dr. Andrei Săvescu, unul din cei mai cunoscuți experți în protecția datelor din România, președintele Societății de Științe Juridice și directorul Revistei Române pentru Protecția Datelor.



Important !



Sesiune exclusivă de întrebări și răspunsuri

Ca element de noutate, participanții pot trimite până în data de 12 martie 2018, 1-2 întrebări la adresa de e-mail: [email protected], urmând ca expertul Andrei Savescu să vă ofere răspunsurile concrete și bine documentate, în cadrul Sesiunii de intrebari si raspunsuri. În timpul evenimentului propriu-zis, în data de 14 martie 2018, puteti adresa și alte întrebări.

În plus, organizatorii vor oferi participanților și posibilitatea de a discuta direct cu furnizori de soluții tehnice de management și securitate date (Crucial Systems SRL, GMB Computers SRL ș.a.)

Taxa de participare este de 140lei+TVA pentru fírmele care sunt membre CCINA Constanța și 160lei+TVA pentru fírmele care nu sunt membre CCINA Constanța și se va achita până în data de 12 martie 2018, în contul: CCINA Constanța: RO59BRDE140SV05935041400, deschis la BRD Sat Vacanță sau la casierie ( b-dul Al.Lăpușneanu 185 A, parter).

Se vor elibera diplome de participare.

Informații suplimentare și solicitarea formularului de înscriere la Centrul Enterprise Europe Network Constanța, telefon: 0241 550960, e-mail: [email protected], persoana de contact Corina Ürmösi sau e-mail: [email protected], persoana de contact Ruxandra Serescu.        





Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7979 secunde