Seminar privind rolul femeii în securizarea frontierei

114
Seminar privind rolul femeii în securizarea frontierei - bezymyannyj-1418049880.jpg

Articole de la același autor

Începând de astăzi, timp de cinci zile, Organizația pentru Securitate și Cooperare în Europa (OSCE), în colaborare cu Inspectoratul General al Poliției de Frontieră Române, organizează, în cadrul Școlii de Formare Inițială și Continuă a Personalului Poliției de Frontieră de la Iași, cursul internațional privind rolul femeilor în managementul și securitatea frontierei - "Lideri de azi și de mâine". Pe parcursul celor cinci zile de curs, vor fi prezente 26 de femei din cadrul agențiilor de management și securitate a frontierei din 12 state: Albania, Bosnia și Hertegovina, Bulgaria, Croația, Macedonia, Grecia, Moldova, Muntenegru, România, Serbia, Turcia și Ucraina, precum și trei reprezentanți ai Secretariatului OSCE.

Cursul va cuprinde sesiuni de pregătire teoretică, cât și activități practice, axându-se, în principal, pe cooperarea internațională și controlul trecerii frontierei, leadership, cu accent pe egalitatea între sexe în serviciile de frontieră, managementul și securitatea frontierei etc.

"Programul este realizat astfel încât profesorii să fie participanți, iar participanții să fie profesori. Cu excepția îndrumătorului de curs, toți experții din domeniul managementului și securității frontierei sunt femei. Cu experiențele pe care le dețin participantele la curs, oportunitățile de a face schimb de cunoștințe și experiență sunt intensificate pe perioada celor cinci zile", au precizat reprezentanții Inspectoratului General al Poliției de Frontieră, organizator al seminarului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 08 Decembrie 2014
Stire din Eveniment : Țigări confiscate la frontieră
Pagina a fost generata in 1.7282 secunde