Șeful Poliției Române, după prinderea criminalului din Timiș: Este meritul colegilor

221
Șeful Poliției Române, după prinderea criminalului din Timiș: Este meritul colegilor - img-1559632059.jpg

Articole recomandate

Șeful Poliției Române Ioan Buda, sosit luni seara la Timisoara, pentru a urmări îndeaproape operațiunea de capturare a lui Ionel Marcel Lepa, bărbatul căutat pentru tâlhărie, care l-a ucis pe polițistul Cristian Amariei, a declarat, după capturarea criminalului, că este meritul colegilor săi că l-au prins. 


Ioan Buda a declarat că Lepa avea pistolul la brâu în momentul capturării și borseta cu gloanțe lângă el.


"Am promis că ies și discut cu dumneavoastră pentru că am avut cu colegii de studiat mai multe piste, am desfășurat mai multe activități complexe. Este meritul colegilor, e important că l-am prins pe criminal, se efectuează cercetări la fața locului și colegii mei vă vor da toate detaliile. Nu a opus rezistență. Avea și pistolul și mai avea și cartușele la el. Da, avea pistolul la brâu și avea borseta langa el... Sa lămurim o problemă. Discutăm de modul de organizare a misiunii defectuos. Eu mă refer strict la organizarea misiunii, nu la intervenție, iar meritul este al colegilor pentru rezultatele care s-au obținut. După cercetarea la fața locului veți primi toate detaliile", a declarat șeful Poliției Române chestorul Ioan Buda, potrivit News.ro.


Șeful Poliției Române a sosit în Timiș luni seara și s-a oprit direct la Recaș, acolo unde a fost constituit un centru de comandă pentru prinderea criminalului, la sediul Poliției Recaș. Odată ajuns, Buda a discutat cu șefii IPJ Timiș.


După capturarea criminalului, MAI a postat pe Facebook o fotografie din timpul operațiunii și mesajul: "Prinderea lui nu poate șterge durerea imensă provocată de pierderea colegului nostru, Cristian Amariei!".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4785 secunde