Șeful Poliției Constanța, detașat la DNA

585
1
Șeful Poliției Constanța, detașat la DNA - 7decembrieburlacu-1354874976.jpg

Articole de la același autor

Inspectoratul General al Poliției Române a anunțat, în urmă cu puțin timp, schimbarea din funcție a comisarului șef Valentin Burlacu, șeful Poliției Constanța. "Din data de 6 decembrie, comisarul șef Valentin Burlacu, inspector șef al IPJ Constanța, a fost detașat la Direcția Națională Anticorupție, pentru o perioadă de 6 ani. 


Cu aceeași dată, atribuțiile funcției de inspector șef al IPJ Constanța au fost preluate de către adjunctul șefului inspectoratului, comisar șef de poliție Adrian Rapotan", se arată în comunicatul Poliției Române. Totodată, cu aceeași dată, a ieșit la pensie comisarul șef Vasile Șofan, inspectorul șef al IPJ Tulcea, urmare a îndeplinirii limitei de vârstă în gradul profesional deținut. Atribuțiile funcției de inspector șef au fost preluate de adjunctul său, comisarul șef Viorel Oltu.


Comentează știrea

FONDURI NERAMBURSABILE UE
7 decembrie 2012
FONDURI UE

2013 este anul in care Fondurile NERAMBURSABILE Europene se acorda si la noi la fel de usor ca in statele membre ale Uniunii Europene ! Detalii pe site-ul:wwwfondurieuropenenerambursabile.ro

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 05 Decembrie 2012
Stire din Monden : SMILEY, implicat într-un accident rutier
Pagina a fost generata in 0.4563 secunde