Șeful extremiștilor maghiari, ridicat de DIICOT: "A cerut să se pună 20 de bombe, să fie fum și panică"

198
Șeful extremiștilor maghiari, ridicat de DIICOT:

Articole recomandate

Procurorii DIICOT au efectuat percheziții la locuința din Târgu Secuiesc a lui Szõcs Zoltán, președintele "Mișcării de Tineret 64 de Comitate" din Transilvania. 


Acesta este acuzat că i-ar fi instigat pe membrii organizației să confecționeze dispozitive explozive pe care să le detoneze în public. 


Președintele "Mișcării de Tineret 64 de Comitate" Transilvania va fi dus, azi, la Curtea de Apel București cu propunere de arestare preventivă.


Potrivit digi24.ro,  în interceptările depuse la dosar, sunt prezentate discuții pe care le-a avut cu membrii grupării privind organizarea atentatului dejucat la defilarea de 1 decembrie în Târgu Secuiesc.


Astfel, 20 de dispozitive explozive ar fi trebuit să fie montate în timpul defilării, iar acestea urmau să fie declanșate simultan, "să producă mult fum" și să provoace panică.


Reamintim că Beke Istvan, membru al grupării extremiste Mișcarea de Tineret 64 de comitate, a fost arestat pe 1 decembrie, pentru că ar fi intenționat să detoneze o bombă la parada de Ziua Națională de la Târgu Secuiesc. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.227 secunde