Sediul Rutierei, "invadat" de copii. Ce cadouri le-au făcut polițiștii

94

Articole de la același autor

Ziua Internațională a Copilului, sărbătorită an de an pe 1 iunie, este un prilej de sărbătoare pentru cei mici, o zi magică în care învață să se bucure de micile plăceri ale vieții, fiind în centrul atenției și bucurân-du-se de momente speciale. 

Însă 1 iunie îi emoționează și pe adulți care, privindu-i pe cei mici, rememorează amintirile plăcute ale propriei copilării. Aceste sentimente le-au simțit pe pielea lor și polițiștii rutieri constănțeni, care au primit vizita elevilor de la Școala Gimnazială nr. 20 din municipiul Constanța. 

După ce au fost sfătuiți de rutieriști pe unde este bine să traverseze, ce se poate întâmpla dacă nu respectă regulile de circulație și cum să evite evenimentele neplăcute, copiii au arătat că se pricep la cântat, dansat, dar și la actorie, pregătind momente speciale și emoționante. 

În continuare, cei mici le-au arătat polițiștilor rutieri și faptul că au ta-lent la desen, conturând indicatoare rutiere, mașini de poliție și treceri de pietoni. Pentru că au înfrumusețat curtea interioară a Serviciului Rutier cu desenele lor, copiii au fost premiați cu diplome, dar și cu cadouri pregătite special de polițiști. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0777 secunde