Securitatea informatică, provocare pentru companii

178
Securitatea informatică, provocare pentru companii - securitateainformatica-1427398937.jpg

Articole de la același autor

Crucial Systems & Services a organizat, ieri, evenimentul "Security Boot Camp", în colaborare cu Fortinet și Veracomp Europe, distribuitor autorizat Fortinet în România. 


Conferința a întrunit experți în securitatea de rețea, pe de o parte și oameni de afaceri și reprezentanți ai celor mai importante instituții din județul Constanța, pe de altă parte. De-a lungul timpului, Crucial a încercat să aducă inovație pe piața din România, obiectivul major al companiei fiind să ofere soluții și instrumente pentru a lucra cât mai ușor, inteligent, profesional și, nu în ultimul rând, eficient.


"Securitatea informatică reprezintă una din provocările cu care se confruntă majoritatea companiilor. Prin soluțiile pe care le propunem clienților și partenerilor noștri, Crucial rezolvă majoritatea breșelor de securitate. Acest eveniment oferă oportunitatea clienților noștri de a afla despre soluțiile Fortinet direct de la vendor. Dorim să vindem companiilor mai mult decât un echipament - dorim să îi îndrumăm în alegerea soluției corecte, care să răspundă exact nevoilor lor", a precizat Cătălin Anghel, director de vânzări Crucial Systems & Services. 


De aproape 17 ani, Crucial Systems & Services este prezentă pe piața din sud-estul României, o piață mereu în schimbare, din ce în ce mai exigentă când vine vorba de noutate. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2077 secunde