Secretarul de stat Silviu Bian a fost reținut de procurorii DNA. Instanța va decide arestarea

520
Secretarul de stat Silviu Bian a fost reținut de procurorii DNA. Instanța va decide arestarea - silviubian61040400-1318751009.jpg
Secretarul de stat Silviu Bian, președintele Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM), a fost reținut, în noaptea de sâmbătă spre duminică, de procurorii Direcției Naționale Anticorupție, pentru o mită 80.000 de lei, un judecător urmând a decide asupra arestării acuzatului, transmite Mediafax.

Avocatul Cristian Ene a confirmat, agenției MEDIAFAX, că DNA a luat măsura reținerii secretarului de stat, pentru o faptă de luare de mită, în formă continuată, în cursul zile de duminică urmând a fi dus în fața unui judecător, care va decide asupra propunerii procurorilor de arestare preventivă a șefului ANOFM.

Sâmbătă, în jurul orei, 20.40, anchetatorii anticorupție l-au adus de la Brașov pe Silviu Bian la sediul DNA, audierea acestuia încheindu-se în jurul orei 2.30.

Potrivit avocatului Ene, secretarul de stat s-a declarat nevinovat.

Ordonanța de reținere a fost emisă, duminică, în jurul orei 1.00.

Președintele Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM- instituție care funcționează sub autoritatea Ministerului Muncii), Silviu Bian, a fost prins în flagrant delict de procurorii anticorupție în timp ce primea 80.000 de lei, de la o persoană.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 15 Octombrie 2011
Stire din Politică-Administrație : Șeful ANOFM va fi revocat din funcție
Pagina a fost generata in 0.26 secunde