Sebastian Ghiță, interviu din Belgrad: O voi întreba pe Kovesi dacă a complotat să îmi facă rău

192
3
Sebastian Ghiță, interviu din Belgrad: O voi întreba pe Kovesi dacă a complotat să îmi facă rău - ghita6273160093392600-1521098073.jpg

Articole recomandate

Omul de afaceri Sebastian Ghiță a declarat, într-un interviu acordat jurnalistului Ion Cristoiu în Belgrad, că nu a plănuit plecarea sa din țară, înainte de decembrie 2016.

"Nu am plănuit această fugă sau plecare. Poate că Parchetul General va verifica dacă doamna Kovesi îi coordona pe Onea și pe Negulescu sau doar îi foloseau numele. Într-o zi sunt curios, când o să mă întâlnesc cu prietena mea, Codruța, s-o întreb dacă într-adevăr a complotat, a gândit împreună cu acele două personaje să-mi facă tot ce mi-au făcut în anii aștia", a declara Sebastian Ghiță.

Întrebat dacă este surprins că Laura Codruța Kovesi nu a părăsit șefia DNA, omul de afaceri a replicat că nu el este cel care trebuie să facă curățenie în societate.

"Eu îi cunosc bine pe acești doi oameni și știu cine sunt în România, știu cu ce ambasade au lucrat, știu cu ce servicii au lucrat, știu ce sprijin puternic au și mi-e clar și de ce nu pleacă Kovesi astăzi, dar nu e treaba mea. Nu sunt eu cel chemat să facă curățenie în societate. Astea sunt chestiuni pe care trebuie să le facă directorul SRI-ului, președintele țării, șefii celor două camere, comisiile din parlament, la sfârșit democrația noastră, mecanismele, sistemele, mai dificil, dar încep să funcționeze", a spus Sebastian Ghiță.

Legat de dovezile privind prezența Laurei Codruța Kovesi la o petrecere la vila SRI din Sinaia, Sebastian Ghiță i-a arătat o fotografie de pe telefonul mobil jurnalistului Ion Cristoiu motivând că nu o poate arăta camerei video deoarece: "Nu cred că e momentul ca eu să fac ceva peste președintele din țara mea și să încerc și să provoc ceva".

"Văzând toate aceste falsuri din instituția doamnei Kovesi, auzindu-i pe procurorii de acolo că se duceau și o întrebau, îi cereau coordonarea sau lucraum sub coordonarea dânsei, văzând că toate instituțiile s-au sesizat, că Inspecția Judiciară face verificări, că CSM-ul prin președintă își exprimă îngrijorarea, că doamna președintă Tarcea trage un semnal de alarmă, că până și domnul Procuror general Lazăr admite că lucrurile sunt în neregulă, cu toate acestea președintele țării a luat decizia s-o țină, s-o apere și să treacă cu vederea aceste lucruri. Ce vreau să spun este că nu e treaba mea", a mai spus omul de afaceri.

sursa: romaniatv.net



Comentează știrea

Acest Ghita
15 martie 2018
Tupeu de borfas

Ma intreb daca eu,muritorul de rand,am si eu dreptul sa-i intreb pe procurori sau pe judecatori,daca au complotat impotriva mea.Ma intreb daca Justitia lui Ghita este aceeasi Justitie care se ocupa si de mine atunci cand incalc legea.Ce tara de nenorociti ! Huoo..Ciuma Rosie !

Balalau
15 martie 2018
Psd ciuma rosie

Nu a complotat sa ti faca rau a vrut sa ne faca un bine sa ne scape de hotii si borfasii care conduc tara de 28 de ani

Vases
16 martie 2018
Nu

SA te ia dracu' infractorule!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4621 secunde