Se suspendă relațiile cu publicul la IPJ Constanța

272
Se suspendă relațiile cu publicul la IPJ Constanța - ipj-1584454751.jpg

Articole de la același autor



Având în vedere măsurile adoptate pentru limitarea riscului de răspândire a infecției cu coronavirus, reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Constanța comunică:


RELAȚII CU PUBLICUL
Programul de audiență se suspendă. Măsura se aplică atât la sediul I.P.J. Constanța (județ și municipiu), cât și la sediile polițiilor orășenești.
Pentru a depune o cerere, reclamație sau sesizare, din cele reglementate de OG 27/2002 (referitoare la activitatea de soluționare a petițiilor), vă rugăm să folosiți serviciul poștal, la adresa bulevardul Mamaia, nr. 106, sau poșta electronică, utilizând adresa: [email protected].


SERVICIUL ARME, EXPLOVIZI ȘI SUBSTANȚE PERICULOASE
Programul de audiență se suspendă. Cererile și documentele aferente pot fi transmise prin serviciul poștal sau pe adresa de e-mail [email protected].
Prin excepție, se vor primi doar cereri pentru cazuri urgente (ex: cererile de prelungire a valabilității permiselor ce urmează să expire până la sfârșitul acestei luni). Telefon de contact: 0241.611.364 int. 20255.
Operatorii economici care efectuează operațiuni cu precursori de explozivi vor transmite documente sau registre prin serviciul poștal.


SERVICIUL RUTIER
Program testări reguli de circulație pentru reducerea perioadei de suspendare a permisului: marți de la ora 16.00, miercuri și joi de la ora 15.00.
Program ghișeu restituiri permise de conducere, certificate de înmatriculare precum și alte documente: luni, miercuri, joi vineri, între orele 09.00 și 17.00; marți între orele 09.00 și 18.00.
Program ghișeu de înregistrare accidente cu pagube materiale: zilnic între orele 08.00-20.00.


CAZIER JUDICIAR
Programul de lucru cu publicul rămâne neschimbat, conform orarului afișat pe site (https://ct.politiaromana.ro/ro/utile/documente-eliberari-acte/cazier-judiciar).




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3795 secunde